market_shopComerţul cu bunuri de larg consum nu pare să fi fost atât de afectat criză. În ciuda scăderilor generale ale vânzărilor, oamenii continuă să consume produse de bază. De unde şi profitul marilor distribuitori, dar şi al lanţurilor de magazine. Alege o carieră în vânzări! Îţi poate deschide drumul către oportunităţi profesionale din cele mai diverse.

Fie că eşti din Banat, Oltenia, Moldova, Ardeal sau din zona Dobrogei, ai şansa de a lucra pentru cea mai mare companie distribuitoare de produse de larg consum din România.

Este necesar să ai abilităţi bune de comunicare şi să poţi dezvolta cu uşurinţă relaţii interpersonale. În plus, dacă eşti o persoană orientată spre rezultate şi dispusă să desfăşori o activitate dinamică, de teren, şansele de angajare îţi cresc simţitor.

Dacă ai şi permis de conducere, cu siguranţă, vei beneficia de un avantaj semnificativ în obţinerea unui astfel de post!

Ca să obţii jobul este necesar să trimiţi CV-ul către angajator prin site-ul de recrutare eJobs.ro sau accesând adresa: bit.ly/eJobs_Interbrands.

Oportunităţi în Bucureşti şi în Ilfov

Dacă îţi place să lucrezi direct cu clienţii, poţi să te angajezi pentru unul din lanţurile de magazine- vedetă, care a înregistrat o creştere spectaculoasă a vânzărilor şi a profitului, la finalul anului trecut.

Megaretailerul continuă să îşi dezvolte reţeaua de magazine şi recrutează în această perioadă! Candidaţii ideali sunt persoane cărora le place să lucreze în comerţ, au spirit de iniţiativă, sunt corecte, dinamice şi flexibile în relaţia cu ceilalţi.

Dacă te interesează un astfel de post, îţi poţi creşte şansele de angajare trimiţând CV-ul eJobs actualizat.

Accesează online toate job-urile active, folosind adresa: bit.ly/eJobs_MegaImage, trimite aplicaţia ta direct angajatorului, iar noi te vom ajuta să-ţi găseşti jobul care ţi se potriveşte.

Bine de ştiut

  • Dacă îţi propui să lucrezi în comerţ, este necesar să îi convingi în primul rând pe recrutori de abilităţile tale comerciale.
  • Începe prin a-ţi completa cu atenţie CV-ul eJobs. Adaugă toate detaliile referitoare la experienţa ta profesională anterioară. Te vor ajuta să fii selectat pentru interviul de angajare!
  • Pregăteşte-ţi discursul şi fii cât mai convingător! Angajatorul te va privi prin ochii viitorilor tăi clienţi.

SURSA: Libertatea.ro

Recomandările redacției