Carina Maria, fetița bonavă de cancer despre care am scris în paginile ziarului nostru acum un an, s-a stins astăzi pe un pat de spital în București. Familia micuței  a făcut tot ce le-a stat în putință pentru a-și salva îngerașul, însă Dumnezeu a avut alt plan cu micuțul sufețel. Parinții fetiței au sperat până în ultimul moment că fetița lor se va face bine. În  primăvară  tumora a fost extirpată și existau șanse mari de vindecare.

 „Am primit rezultatul examenului histopatologic (biopsia), în urma extirpării tumorii și rinichiului stâng. Am decis împreună cu Dr. Ibrahim Karnak să trimitem totul la laborator să vedem exact tipul celulelor rămase pentru că a fost o operație de 5 ore, o operație foarte complicată. Domnul Dr. a înlăturat aproape toată partea tumorală, dar au rămas rămășițe care trebuie tratate repede. Totuși, rezultatul este bun, a ieșit bine! Nu mă așteptăm să îmi spună că este bine, nu mai este cum a fost, mergem spre bine, recuperarea a fost grea și este pentru că luptăm în continuare. Abia acum începe sa-și revină cu alimentația, să mănânce iar, să se ridice singură”, spunea mama Carinei după operație. Din păcate lucrurile au luat o altă întorsătură dureroasă pentru familia micuței.

Copila a fost o luptătoare spun apropiații, cu toate că era bolnăvioară le zâmbea tuturor. Mama Carinei, Roxana a fost cu fetița până la  Istanbul la tratament, reușind să adune bani de tratamente atunci când nu mai avea nici o speranță. Dar după mai bine de doi ani de suferință și spitalizări  Carina Maria  a plecat spre o lume mai bună în jurul orei 3.00 la un spital din București în urma unui  stop cardio respirator.  Povestea micuței cu ochi senini s-a încheiat în această lume. Dumnezeu să o odihnească în pace!

Recomandările redacției