Carmen Iohannis a purtat două rochii create de Eli Lăslean, în Austria

0
1065

rochie

Carmen Iohannis, soţia preşedintelui României, a purtat, la Festivalul Internaţional de la Salzburg, două rochii create de Eli Lăslean, la casa ei de modă din Arad.

La ceremonia de deschidere a festivalului, Carmen Iohannis a purtat o rochie lungă, gri metalizat, cu imprimeu floral în zona taliei.

După festival, prima doamnă a îmbrăcat o rochie din voal, lungă până la genunchi, cu intarsii fronsate în partea de sus. Ambele ţinute au fost create de Eli Lăslean.

„Eleganță de clasă! …Românii pot fi mândri de imaginea conducătorilor lor, în sfârșit! (…) Mă simt onorată de fiecare dată când Prima Doamnă a României alege să poarte rochiile create de mine, mulțumesc Carmen Iohannis!”, a postat Eli Lăslean pe o rețea de socializare, alături de fotografia în care apare președintele Iohannis și soția lui.

Preşedintele României şi soţia lui au participat la deschiderea Festivalului Internaţional din Salzburg, unul dintre ele mai importante evenimente de muzică clasică din lume.

Vizita cuplulul prezidenţial în Austria a fost, totodată, şi un prilej pentru Klaus Iohannis de a avea o discuţie oficială cu omologul său din această ţară.

Carmen Iohannis a mai purtat o rochie creată de arădeanca Eli Lăslean, la ceremonia de decorări regale organizată de ziua Principesei Margareta, la Castelul Peleş, în luna martie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.