carmen_negoitaCarmen Negoita a reusit ca in doar cateva luni de activitate ca fashion blogger sa devina cunoscuta la New York si sa apara in publicatii de moda si pe agentii de presa internationale.

Fashionista a petrecut 10 zile in America timp in care a luat parte la prezentari de moda de la New York Fashion Week. Romanca a atras atentia cu tinutele vestimentare de senzatie si, in mod special cu o palarie tip arlechin, realizata de designerul roman Gabriela Dumitran.

Aparitiile lui Carmen au atras interesul fotografilor si bloggerilor din New York, astfel ca romanca a ajuns pe site-uri si bloguri de fashion si chiar pe agentii de presa internationale.

Mai mult, designerul american Steve Dumain i-a propus sa devina imaginea noii colectii de accesorii Be&D ce va fi lansata la Paris Fashion Week. In acest sens, a realizat o sedinta foto ce va fi folosita in campania de lansare a noii linii din aceasta toamna.

La New York, Carmen Negoita a participat la mai multe petreceri exclusiviste, printre care si la celebra organizata de Jeremy Scott, unde a ajuns si celebrul blogger Perez Hilton.

„New York este acum, in preajma festivalului de moda, fascinant. Am intalnit oameni foarte interesanti, am socializat cu alti bloggeri sositi din alte orase americane, dar si din Europa. Erau cu totii uimiti cand auzeau ca am batut atata drum din pentru festivalul de moda”, declara Carmen Negoita.

Fashionista a impresionat la New York cu vestimentatii de senzatie pentru care a combinat creatii ale unor designeri romani cu cele ale unor branduri internationale renumite.

A mixat astfel piese realizate de Razvan Firea cu creatii Ermanno Scervino, Zara, Top Shop si accesorii Be&D, Alexander McQueen, Dior, Alla Syrbu, Gabriela Dumitran, Gabriela Anatasov, Miu Miu sau Louis Vuitton.

In New York, George Maracineanu si Leonid Klim i-au realizat lui Carmen pictoriale excelente in locatii precum Greenpoint Brooklyn, East River Ferry, Central Station, Central Park, 5th Avenue si Metropolitan Art Museum.

Carmen Negoita este unul din cei mai cunoscuti bloggeri de fashion din Romania, realizand saptamanal pictoriale de moda pentru www.carmennegoita.com. In plus, avand la baza cursuri de stil, Carmen are grija sa puncteze aparitii vestimentare impecabile la evenimentele la care este invitata.

Sursa: http://www.libertatea.ro

Recomandările redacției