Carrefour: În magazinele noastre nu au fost găsite şi confiscate produse din carne degradată

0
277

Carrefour România respinge informaţiile potrivit cărora în urma unor controale ale Poliţiei în magazinele acestui lanţ ar fi fost găsite şi confiscate produse din carne degradată.
„Carrefour România respinge informaţiile potrivit cărora în urma unor controale ale Poliţiei în magazinele noastre ar fi fost găsite şi confiscate produse din carne degradată. De asemenea, Carrefour România îşi asigură încă o dată clienţii că produsele sale respectă toate normele în vigoare referitoare la siguranţa alimentară şi că toată atenţia noastră se îndreaptă către oferirea de produse de calitate la preţuri accesibile”, precizează Mediafax.
Marţi, poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice au constatat 123 de infracţiuni, au aplicat amenzi în valoare de peste 1.000.000 de lei, au confiscat 12.660 de kilograme de carne şi produse din carne şi au ridicat bunuri în valoare de aproape 95.000 de lei, în cadrul acţiunii naţionale ”Sărbători de Iarnă în Siguranţă!”, a anunţat Poliţia Română într-un comunicat.
Precizările reprezentanţilor Carrefour au fost făcute după ce surse din Poliţie au declarat, că printre hipermarketurile unde poliţiştii, împreună cu inspectorii Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Animalelor şi Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului , au descoperit nereguli în ceea ce priveşte calitatea mai multor alimente comercializate s-ar fi aflat şi Carrefour.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.