blanaru11Vineri e derby pe malul Crișului Alb. Practic, Național Sebiș și Metalurgistul Cugir își dispută prima poziție în clasamentul seriei a V-a a Ligii a III-a înainte de play-off, așa că miza e ridicată. Cu siguranță, cei doi antrenori vor arunca în luptă tot ce au mai bun, cu mențiunea că există două indisponibilități importante în ambele tabere.
Deși Adrian Răduca a început antrenamentele, e greu de crezut că va fi forțat într-o partidă de 6 puncte după aproape o lună de pauză. „Doar la ora meciului medicul ne va da sau nu ok-ul pentru el. Eu aș vrea să-l folosesc, dar vom vedea”, spune Mihai Petcuț, antrenorul „alb-albaștrilor”.
Dincolo, absentează chiar cel mai prolific fotbalist al echipei. În partida cu FC Baia Mare, Adrian Cârstean a încasat „galbenul” ce-l suspendă pentru confruntarea de la Sebiș și-l pune în postura de a nu onora duelul cu celălalt golgheter al campionatului, Ștefan Blănaru. Ambii fotbaliști au câte 15 goluri marcate, cu mențiunea că atacantul Naționalui nu excelează la capitolul constanță.
Chiar și fără principala sa „gură de foc”, Marius Opric e foarte încrezător într-un rezultat pozitiv în meciul de vineri și scoate oarecum în evidență problemele ofensive ale sebișenilor care nu au marcat niciun gol pe teren propriu în acest an. „Mergem să jucăm și să câștigăm, ce conteaza dacă întâlnim Sebișul? Presiunea e pe ei, nu pe noi. Noi suntem o echipă ce marcăm meci de meci, o să mergem acolo să după toate punctele.  Nu mă tem nici de arbitraj, nici de adversar, poate doar de echipa mea. Sper să nu prindem o zi proastă, atât”, a explicat antrenorul Metalurgistului, care, vineri, nu va sta pe bancă în urma suspendării primite după conflictul verbal avut cu Dan Cuedan în urmă cu trei etape.

Recomandările redacției