frontiera
Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat patru cetăţeni asiatici care intenţionau să treacă ilegal frontiera, folosindu-se de cărţi de identitate bulgăreşti false.
Astfel, joi seara, la ora 22,00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, s-a prezentat la controlul de frontieră, pe sensul de ieşire din România, cetăţeanul român Gheorghe S., din Arad, care conducea un autoturism în care se aflau ca pasageri trei bărbaţi şi o femeie, care s-au legitimat cu carţi de identitate bulgăreşti.
„Cu ocazia controlului, colegii mei au constatat că documentele prezentate sunt false total, acestea neîndeplinind condiţiile de formă şi fond ale unora autentice, motiv pentru care persoanele în cauză au fost conduse la sediul P.F. pentru cercetări. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că este vorba de trei cetăţeni sirieni şi un cetăţean de origine palestiniană, cu vârstele cuprinse între 24 şi 26 de ani”, preciza comisar-şef Daniel Iancu, ofiţer de presă în cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Arad.
Poliţiştii de frontieră s-au sesizat pentru săvârşirea infracţiunilor de fals privind identitatea şi complicitate la fals privind identitatea.

Recomandările redacției