Cartierul Rezidențial Ared UTA „bubuie” de petreceri, poliție și amenzi

0
589

Un tânăr și „neliniștit” din Carterul Rezidențial Ared UTA, mai exact din blocul R10, a fost reclamat, noaptea trecută, nu mai puțin de 5 ori, la Secția de Poliție pentru perturbarea liniștii publice.

Ce s-a întâmplat mai exact?

Băiatul supărat pe viață, pe singurătate și pe „nenorocita” pandemie, nu a stat prea mult să se gândească și a găsit uluitoarea soluție pentru rezolvarea problemei lui.

 Clasic. Și-a chemat „roiul” de prieteni timișoreni și a dat un ditamai „party house”, în traducere: a organizat o petrecere de zile mari, cu multă gălăgie și cu nelipsitul alcool din pahare. „Tăria”și-a făcut bine treaba, încălzindu-le vocile pentru o sesiune „zdravănă” de tărăboi.

Potrivit cu afirmațiile celor doi polițiști, „ un număr de cinci locatari ai blocului au apelat la Secția de Poliție, pe motiv de perturbare a liniștii publice” inițiate de petrecărețul nostru. Vecinii declară că nu este prima dată când se „trezesc” cu poliția în bloc, împărțind amenzi celor cu chef de zarvă la ore târzii.

Deși, gălăgioșii tineri înghesuiți  într-un apartament asemenea „sarmalelor în oală”, care au considerat că vecinii nu au nevoie de odihnă Sâmbătă spre Duminică noaptea, au scăpat cu un avertisment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.