Casa de Pensii Timiș, jefuită și lăsată fără 50.000 de euro

0
376

Timișorenii au avut parte de un jaf ca-n filme în weekend-ul ce a trecut. Spre surprinderea tuturor, țintă de această dată a fost chiar Casa de Pensii Timiș. Acolo, niște persoane necunoscute au reușit să pătrundă în clădire și să plece mai bogați acasă.

Se pare că cei care au venit cu ideea să dea spargerea nu au avut un plan foarte elaborat, dar cu toate acestea a funcționat. Autorii jafului s-au folosit doar de câteva extintoare ca să reușească să fure banii.

Din primele cercetări la fața locului, cei care s-au ocupat de spargere și-au făcut intrarea pe ușa din spate. Mai apoi, cu ajutorul a câtorva extintoare au reușit să spargă două seifuri care se aflau în interiorul clădirii. De acolo au sustras aproximativ 50.000 de euro, echivalentul în lei, cu care au și reușit să plece rapid.

Din păcate, incidentul a fost descoperit nu mai devreme de luni dimineață. Angajații ajunși la muncă și-au dat seama că ceva nu este în regulă și au chemat imediat autoritățile.

Ajunși la fața locului, polițiștii au început cercetările și încearcă să identifice autorii. Pe lângă, criminaliștii prelevează probe şi vor fi analizate şi imagini de pe camerele de supraveghere.

Cel puțin până la orele prânzului, angajații au fost nevoiți să plece acasă pentru ca poliţiştii să poată face cercetările. Până atunci, instituția rămâne închisă, dar perioada se poate prelungii în funcție de cât de rapid reușesc oamenii legii să găsească toate probele de care au nevoie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.