Casa le-a ars din temelie, acum au mare nevoie de ajutor

0
560

Săptămâna trecută, o familie din Sânnicolau Mic a avut parte de cea mai mare nenorocire ce îi putea lovi în prag de sărbători. Este vorba despre un incendiu ce a izbucnit în noaptea de joi spre vineri și care putea să ia viața tuturor celor din casa, anume 12 persoane, dintre care una cu handicap locomotor.

Acest incendiu a reușit să le distrugă casa în proporție de 70%, ceea ce a mai rămas din ea fiind mult prea puțin, ea nemaifiind acum o casă de locuit, ci doar niște pereți arși care se mai țin cu greu în picioare. Acum, aceștia au mare nevoie de ajutor pentru că nu mai au un acoperiș deasupra capului care să le ofere siguranță în iarna ce urmează.

Știrea de atunci suna cam așa: „În casa locuiau 12 persoane, iar din fericire toate au reușit să se autoevacueze, dar trei femei și un copil de un an erau în curtea din spate și au fost scoase de pompieri.

În urma evaluărilor medicale, o femeie de aproximativ 25 de ani a fost preluata de echipajul SAJ cu arsuri pe membrele inferioare și superioare și transportata la Unitatea de Primiri Urgențe. Pentru alte 3 femei au fost acordate îngrijirii medicale în urma unor intoxicații ușoare și atac de panica, dar toate au scăpat cu bine într-un final“.

Acum, după câteva zile, prietenii apropiați familiei au cerut ajutor pe rețelele de socializare și văzând toate acestea i-am contactat. Am stat de vorbă cu Valentina Secelean care ne-a pus la dispoziție numărul de telefon al familiei. Toți cei care vor să ajute și care vor să afle chiar din gura membrilor familiei ce s-a întâmplat stă numărul de telefon al lui Ghiță Covaciu, proprietarul locuinței: 0759530567.

Am sunat și noi la numărul de telefon pus și la dispoziția dumneavoastră și am aflat că în acea casă stăteau mai exact două familii. Una dintre ele se află acum pe la rude, împărțiți pe unde pot și se descurcă așa cum pot, iar cea de-a doua poate fi găsită în centrul orașului, pe strada Gheorghe Barițiu, numărul 37.

Am vrut să vedem de ce ar avea nevoie familia în această perioadă și, vorbind cu soția lui Ghiță, aceasta ne-a spus că orice ajutor este bine-venit, dar în principiu au nevoie de bani pentru refacerea casei care a luat foc.

Astfel, toți cei care vor să ajute cele două familii pot să sune la numărul de telefon sau pot să meargă direct la locuința provizorie a acestora, să le afle povestea și să îi ajute fiecare cum poate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.