concurs_biliardLa Galleria Arad a început perioada de înscrieri pentru concursul de biliard. Competiţia pasionaţilor acestui joc se derulează  în două etape, în zilele de 30 şi 31 martie a.c.

„Galleria Arad şi-a obişnuit deja clienţii să le recompenseze fidelitatea prin diverse mijloace, de la campanii de cumpărături, la concerte şi concursuri. După competiţia de table, de această dată, provocarea noastră este adresată pasionaţilor de biliard. Prin acest demers dorim în primul rând să petrecem două  zile de socializare şi distracţie. Desigur că, precum la orice alt concurs, şi de această dată vom avea câştigători recompensaţi de Galleria Arad cu premii atractive”, afirmă Tina Vîrlan, Mall Manager!

Câştigătorul marelui premiu al concursului va pleca acasă cu un tac Fury DL 02 cu husă, iar ocupanţii locurilor 2 şi 3 vor primi cate 20, respectiv 10 ore de biliard gratuit la Chicago în Galleria Arad.

Înscrierile se fac la infodesk-ul de la etajul I al mall-ului, până în 29 martie a.c, între orele 10.00 – 22.00. Participarea este gratuită!

Recomandările redacției