Cât de des luați masa în oraș?

0
596

Deși nu prea vedem oameni obezi în Arad, locuitorii municipiului se bucură din plin de viată și de bucuriile pe care aceasta le oferă. Una din aceste bucurii este mâncatul în oraș. Mulți arădeni mărturisesc că mâncatul în oraș este un moft, pe când o mică parte din cei intervievați ne povestesc că pentru ei mâncatul în oraș este o necesitate deoarece au foarte puțin timp liber și sunt mereu pe drumuri.

Nu iau masa foarte des în oraș, o dată pe săptămână sau odată la două săptămâni. Acest lucru depinde și de soția mea, mereu ies cu ea în oraș. Mergem doar la restaurante de calitate, nu mergem în localuri ieftine. Ne place să ne bucurăm de momentele petrecute împreună. Când mergem undeva nu ne place să ne grăbim. Cred că zona din spatele teatrului este un loc foarte potrivit o a lua masa“, a povestit Octavian, în vârstă de 40 ani.

Pentru mine mâncatul în oraș este ceva normal, muncesc foarte mult, iar asta mă obligă să mănânc când apuc. De obicei mănânc pe drum, îmi iau mâncarea la pachet și o consum pe mașină. Când am mai mult timp mă opresc și la restaurante, dar asta se întâmplă mai rar. Mă ocup cu vânzări de autotrenuri la mâna a doua, mereu sunt pe drumuri. De multe ori conduc câteva sute de kilometrii, pentru a face o achiziție. Eu nu am familie și de asta pot să mă dedic mai mult slujbei. Probabil dacă aveam familie eram nevoit să petrec mai mult timp cu ea“ a declarat Flavius, în vârstă de 31 ani.

Mâncatul în oraș este ceva important pentru mine, mănânc în oraș destul de des. Îmi place să mănânc paste, am tot căutat un loc unde sunt făcute cât mai autentic. Dintre toate locurile în care am fost cel mai mult îmi plac pastele care sunt gătite la restaurantele din noua stradă pietonală. Am avut ocazia să consum și alte preparate, mi-am dar seama că și acestea sunt la fel de gustoase. De obicei la sfârșitul săptămânii merg cu prietenii. Numai în zilele lucrătoare merg singur deoarece eu și prietenii mei avem programe diferite“, a relatat Daniel, în vârstă de 25 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.