Cătălin Botezatu îi spulberă pe cei care au contestat ținuta de „chelner“ a președintelui

0
485

Ținuta președintelui țării, Klaus Iohannis, aleasă pentru ceremonia de ieri, de Ziua Marinei, a fost îndelung comentată, internauții întrecându-se în glume pe seama papionului și a sacoului alb, care seamănă mai degrabă cu uniforma unui chelner. Contactat de reporterii impact.ro, cel mai stilat designer român, Cătălin Botezatu, a dat verdictul: ”Klaus Iohannis a fost îmbrăcat foarte bine, este cool, seamănă cu un președinte american, ochelarii de soare au făcut toți banii!”. Cătălin Botezatu a mai dezvăluit și unde anume a greșit președintele țării, dar și cât a costat întreaga ținută.

„Cine sunt acești oameni să comenteze, președintele țării este impozant, este o prezență cu atitudine, costumele au fost mereu foarte bine alese, asortate. De data aceasta, fiind vorba de Ziua Marinei, el a purtat o ținută compusă dintr-un sacou alb, pantalon negru, la care a asortat ochelari de soare, cum se poartă în zona marină, aviatică, un model potrivit, din punct de vedere stilistic”, a declarat Cătălin Botezatu pentru impact.ro.

Cu toate astea, Cătălin Botezatu nu este însă foarte încântat de modelul cămășii.

„Trebuia să aleagă un model cu nasturi ascunși. Papionul a fost ales bine, sunt modele și modele, el a ales un model clasic, nu foarte mare. Eu nu fac politică, dar de ce să nu ne mândrim cu președintele nostru? Arată bine, arată ca un președinte american, are clasă, nu înțeleg aceste invidii și frustrări ale românilor”, a spus Cătălin Botezatu pentru Impact.

Celebrul designer a dezvăluit și prețul costumației și al ochelarilor de soare.

„Ochelarii nu sunt foarte scumpi, costă cam 100 de euro, sunt foarte bine aleși, arată cool. Ținuta lui Klaus Iohannis nu este foarte scumpă, în jur de 2.500 de lei. A purtat un sacou alb, un pantalon negru normal, o cămașă simplă, este o ținută de maximum 2.500 de lei”, ne-a mai spus Cătălin Botezatu.

Și Alexandru Ciucu, designerul Casei Regale, a vorbit, pentru impact.ro, despre ținuta președintelui țării, pe care o consideră „perfect justificată”.

„Ziua respectivă a avut un dublu impact, atât pe plan religios, legat de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, dar şi în plan laic, cel legat de ceremoniile privind marcarea Zilei Marinei. Ca atare, totul pleacă de aici. Fiind şeful statului, el a ales inspirat albul, ţinând cont de dubla semnificaţie a zilei. Iar albul e o culoare proponderent de zi, chiar dacă merge şi la evenimente de seară. Invers, negrul e culoare preponderent de seară, care poate merge şi ziua. Am spus albul, deoarece culoarea smoking-ului ales de Klaus Iohannis mi s-a părut mai degrabă unul crem foarte deschis, decât alb”, a precizat Alexandru Ciucu, pentru impact.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.