bianca_dragusanu_catalin_botezatuCatalin Botezatu traverseaza o perioada foarte grea din punct de vedere psihic. Se pare ca o depresie puternica a pus stapanire pe el, ajungand sa aiba un comportament auto-distructiv!

Catalin Botezatu nu a dus lipsa de compania si iubirea femeilor sau a prietenilor, a fost in permanenta in centrul atentiei, afacerile i-au mers struna si prezentarile au curs garla de la inceputul anului, atat in tara cat si in afara granitelor ei. Mai mult, s-a bucurat de succes chiar si in televiziune.

Cu toate acestea, desi nu arata, de ceva vreme gandurile negre par sa fi pus stapanire pe el. Prietenii apropiati au observat asta si o pun pe seama unei depresii severe, care s-a agravat inexplicabil in ultima perioada. Designerul a ajuns sa aiba un comportament auto-distructiv.

„Din cate stiu, s-a cam certat cu sefii lui de la Antena 1 si vrea sa rupa contractul. Nu stiu exact de la ce a pornit, ci doar ca a devenit foarte imprevizibil. Desi a avut succes cu emisiunile „Burlacul” si „Next Top Model”, designerul vrea, se pare, sa renunte la tot! Ar fi amenintat cu demisia tocmai acum cand trebuie sa inceapa un nou sezon „Burlacul”! Cei de la Antena au renuntat la promo-ul pentru casting, probabil pentru ca nu stiu daca se mai pot baza pe Cata. Cata are si alte oferte, dar nu stiu in ce masura le va lua in calcul. Parca nu il mai intereseaza nimic”, a marturisit un apropiat al designerului .

Iar asta nu e tot: „In ultima vreme, Catalin se cearta cu toata lumea! A devenit extrem de intolerant si irascibil! Si, mai mult, a inceput sa bea foarte mult. Daca inainte bea cateva pahare de sampanie, acum a dat-o pe tarie. Bea pana isi rupe capul!”.

Contactat telefonic, Catalin Botezatu a refuzat sa comenteze, o atitudine destul de neobisnuita pentru el.

SURSA: http://www.realitatea.net

Recomandările redacției