bucur1Adrian Falub nu dă înapoi în ceea ce-i priveşte pe fotbaliştii trecuţi pe lista neagră, dar care încă nu şi-au încheiat conturile cu „Bătrâna Doamnă”.
Mădălin Smaranda, Marius Chindriş, Ali Calvin Tombaye şi Cătălin Bucur trebuie să-şi primească restanţele financiare înainte de a accepta desfacerea contractelor de joc şi nici unul dintre ei nu par dispuşi să aleagă altă cale. Probabil, fiecare dintre ei au avut contacte cu alte echipe, însă, şi din orgoliu, cei patru nu vor renunţa la niciun cent din drepturile lor.
Până una alta, ei au fost înştiinţati că pot să-şi ridice de la sediul clubului hârtii ce le dă dreptul să se antreneze cu alte formaţii, dar cel puţin Cătălin Bucur nu va veni după aceasta.
„Revin la Arad doar pe 21 ia­nuarie, în ziua reunirii lotului. Şi la această oră, eu îmi doresc să rămân la UTA, să-mi respect contractul ce expiră în vara anului următor şi asta pentru că simt că mai am de dat mult pentru acest club. Şi mă mai gândesc la ceva. Din câte am citit prin presă, s-ar putea petrece schimbări majore la club şi atunci şi noi, jucătorii, am putea fi reevaluaţi”, consideră atacantul de 29 de ani.
Întrebat dacă, totuşi, antrenorul Falub îl va trimite la echipa „satelit” în Liga a IV-a, Bucur a fost franc: „Bineînţeles că o să plec, nu o să accept niciodată să joc în judeţ. Nu cred că am făcut ceva ca să merit asta. Dar, aştept să văd ce se întâmplă în perioada următoare şi mai ales din 21 încolo”. În prezenta stagiune, utistul a marcat trei goluri şi a reuşit două pase decisive în turul campionatului ligii secunde.

Recomandările redacției