Cătălin Hlistei riscă să fie suspendat dacă rapidiștii și arădenii nu se înțeleg amiabil

0
368

Încă din prima sa zi ca antrenor al „Bătrânei Doamne”, Laszlo Balint a recunoscut că dorește să lucreze din nou cu Cătălin Hlistei, doar că giuleștenii vor ceva la schimb din partea UTA-ei.
Cel puțin deocamdată, arădenii au ales calea unui litigiu prin care contestă legalitatea legitimării fotbalistului de 24 de ani la Snagov și Rapid. Mai precis, acțiunea a fost intentată de clubul Atletico, cel cu care Hlistei mai era sub contract când a plecat de la Arad în vara anului trecut. Ieri, fotbalistul a fost la București pentru a da o declarație în fața membrilor Camerei Naționale de Soluționare a Litigiilor, care au fixat următorul termen de judecată pentru data de 20 iunie.
Până atunci, părțile implicate au timp să încheie amiabil conflictul, altfel se trece la expertiza semnăturilor de pe contractele lui Hlistei cu Atletico, Snagov și Rapid. Dacă ele se dovedesc reale, atunci fotbalistul riscă să fie suspendat pentru dublă semnătură, fapt ce nu convine nimănui.
Așadar, rămâne de văzut cum va fi abordată speța de acum înainte, arădenii punându-și mari speranțe și în Bogdan Apostu, care a și declarat că are relații bune cu cei din conducerea Rapidului. Însă, e clar UTA trebuie să ofere ceva la schimb și nu neapărat bani, poate chiar un fotbalist tânăr, împrumut sau definitiv, după modelul Jorza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.