În numărul de ieri al ziarului nostru vă informam că o partidă de vânătoare organizată, du­minică, la Botfei s-a soldat cu rănirea unui gonaş. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad un bărbat de 37 de ani  a fost rănit la un picior. „Colegii noştri au făcut verificări, stabilind că a existat o autorizaţie de vânătoare pentru ziua res­pectivă. Cercetările continuă însă”, a declarat, luni, Ovidiu Liber, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.
Deşi a fost rănit prin împuşcare, se poate spune că gona-şul a scăpat uşor. Conform medicilor, a fost vorba despre câteva alice care i-au pătruns în piciorul drept, dar i-au fost scoase fără probleme. „Pacientul a avut o plagă împuşcată de genunchi drept, cu reten­ţie de corp străin. A fost internat la secția de ortope- die, au fost extrase corpu-rile străine, iar acum nu mai sunt probleme”, a declarat Adrian Wiener, managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgen­ţă Arad.
La vânătoare cu fratele     fostului ministru al Justiţiei
În numărul de ieri al ziarului nostru scriam că din informaţiile noastre, la partida de vânătoare care a fost organizată duminică la Botfei au participat şapte gonaşi şi 31 de vânători, iar printre aceştia din urmă se pare că s-ar fi aflat şi fratele fostului ministru al Justiţiei, Cătălin Predoiu, informaţie neconfirmată  atunci oficial. Fondul de vânătoare unde a avut loc incidentul este controlat de omul de afaceri Cristian Chişmorie şi asociaţii săi, printre care se află şi Mihai Gagu, preşedintele Asociaţiei de vânătoare Bizon Bonasus, iar despre fiul acestuia, Bogdan Gagu, exis­tă informaţii că ar lucra pentru Cătălin Predoiu. În aceste condiţii am încercat să luăm legătura cu Mihai Gagu, însă avea telefonul închis. În ceea ce îl priveşte, Cristian Chişmorie ne-a declarat că nu ştie despre ce a fost vorba, pentru că nu a participat la vânătoarea cu pricina. Pentru a afla dacă informaţiile de care dispunem sunt adevărate, am trimis câteva întrebări pentru Cătălin Predoiu, prin intermediul unui cabinet de avocatură cu care colaborează. Nu am primit niciun răspuns până la închiderea ediţiei, însă ieri dimineaţa am primit confirmarea.
Cosmin Predoiu, o persoană cu conexiuni în lumea      afacerilor
Cosmin Gabriel Predoiu, fratele fostului ministru al Justiţiei, a participat la vânătoare, susţin colaboratorii fratelui său. Repre­zentanţii departamentului de comunicare al cabinetului Predoiu ne-au informat că fostul ministru nu a fost la vânătoarea organizată pe fondul de vânătoare Botfei, aşa cum se vehicula iniţial, şi nu a fost acolo niciodată, cu atât mai mult cu cât nu este vânător. Mai mult, se menţionează că, în ultima săptămână nu a părăsit Bucureştiul. În ceea ce-l priveşte pe Bogdan Gagu, cei de la departamentul de comunicare al cabinetului Predoiu susţin că acesta nu este membru PNL „dar este un simpatizant politic pe care domnul Cătălin Predoiu l-a cunoscut în deplasările sale politice”.
În ceea ce-l priveşte pe Cosmin Predoiu, deşi nu are notorietatea fratelui său, este un personaj foarte cunoscut în lumea afacerilor. Presa centrală a scris despre în ultimii ani că a fost reprezentantul Enel într-o afacere de un miliard de euro, că fost ulterior director general al Enel Servicii Comune şi director juridic al Enel România.

Recomandările redacției