Cătălin Tudoroiu: „Dacă batem Turceniul, cred că devenim o surpriză plăcută”

0
220

tudoIneul a luat 9 puncte din ultimele trei întreceri și a ajuns până pe locul 9 în clasamentul seriei a IV-a a Ligii a III-a. Poziția poate fi păstrată până la primăvară, dacă sâmbătă se confirmă calculele hârtiei și zărăndanii trec de penultima clasată, Știința Turceni.
Unul dintre fotbaliștii care au contribuit decisiv la succesele din deplasările de la Turnu Severin și Motru este Cătălin Tudoroiu, care a avut destul de lucru în centrul defensivei. „Cel puțin etapa trecută, am avut parte de un meci foarte greu. Minerul Motru a pus destule probleme, dar ne-am mobilizat cu toții și am obținut trei puncte foarte importante. Dacă batem Turceniul, cred că devenim o surpriză plăcută a turului, având în vedere cum am plecat în acest sezon. Practic, eram o echipă nouă, cu destui jucători tineri, unii dintre ei debutanți la acest nivel, care au avut puțin trac la început. Treptat, ne-am legat, am căpătat și experiență, au mai venit și jucătorii de la Gloria și iată că au apărut și rezultatele. Iar la primăvară, cu încă două-trei întăriri și cu o pregătire bună de iarnă, putem arăta și mai bine”, consi­deră fotbalistul care a împlinit recent 24 de ani.
De două etape, perechea lui Tudoroiu în centrul apărării este Evald Wild. „E un fotbalist serios, tânăr, de mare viitor. A venit cu un plus, atât el cât și Filimon,  s-au încadrat rapid în formația noastră. Un cuplu de fundași centrali se sudează puțin mai greu, dar avem tot timpul din lume. E important să câștigăm sâmbătă, cu Turceniul, după care le reglăm toate până la următoarele meciuri pe puncte”.
În fine, blondul fundaș al lui Sculici speră ca „lotul Vladi” să se întregească din retur măcar cu un fotbalist. „Observ că Mitrea nu prea joacă la UTA, noi îl așteptăm cu brațele deschise. Același lucru e valabil și pentru Rus, doar că în cazul lui cred că e ceva mai complicat. Este un lucru foarte bun că ne-am regăsit ca și grup aici la Ineu, unde avem condiții de performanță, după ce un an de zile am fost cam împrăștiați sau nu am avut parte de competiții puternice”, a mai spus Cătălin Tudoroiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.