Filmarea video care l-a surprins pe șeful DSP având o ieșire nervoasă a făcut înconjurul rețelelor de socializare. Constantin Cătană, directorul DSP Arad, a făcut declarații privind ieșirea nervoasă surprinsă de o cameră video în sediul Direcției de Sănătate Publică Arad. Având o atitudine dură față de angajați, el a fost filmat cu camera ascunsă în timp ce-i ironiza pe subalterni. 

Pentru că filmarea a ajuns și pe canale la nivel național, el a dat explicații privind atitudinea colerică pe care a avut-o față de cei ce îi sunt în subordine la DSP. 

„După 10 minute de discuție cu niște cadre medicale absolvente de șase ani de Medicină și doi, trei ani de rezidențiat care refuzau să meargă în frontieră să facă un triaj pe care oamenii mei îl făceau de cinci săptămâni. Era șapte dimineața, eu veneam din frontieră”, a declarat Constantin Cătană, pentru Digi24. 

 

https://www.facebook.com/carmen.sarbu3/videos/2821019654640830/

  • santanna111 spune:

    Asa si ce daca veneai din forntiera? Mascariciule, ce mai cauti pe post? Oricum, este o vorba: fie roata si patrata, tot se mai intoarce odata. Baga la cap si transmite-le si la cionca, balcea, stoian, falca si la restul trupei de clovni. Nu va meritam. Sunteti o rusine

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției