Cățelul Ruby s-a întors acasă, în Arad: după un an de căutări, Poliția Animalelor l-a găsit la 60 de km de Arad, în Șicula

1
4424

Viața lui Ruby, un cățel de patru ani și jumătate, care trăia fericit alături de familia lui, în Arad, s-a schimbat acum mai bine de un an de zile.

Curios din fire, într-una din zilele lunii iunie a anului trecut, Ruby a reușit să păcălească pe toată lumea și a fugit de acasă.

De atunci, toată familia, dar mai ales Carla (10 ani) și Ema (patru ani), prietenele lui de joacă, nu au încetat să-l caute. Au postat pe toate rețelele de socializare, au lipit afișe, au vorbit cu toți prietenii lor și ai părinților, dar în zadar.

Când au auzit că s-a înființat ,,Poliția Animalelor”, fetele și-au rugat părinții să le spună polițiștilor că-l caută pe Ruby de foarte multă vreme și le este tare dor de el.

Într-una din acțiunile din județ, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor au auzit despre un ,,câine negru, pare a fi tânăr, care nu stă într-un loc, prietenos dar veșnic pe fugă”, tocmai în Șicula, la 60 de km de Arad. Având în minte rugămintea fetelor de a le ajuta să-l găsească pe Ruby, au pornit în căutarea cățelului despre care vorbeau localnicii și, spre bucuria lor, părea a fi chiar Ruby.

Fetelor nu le-au spus nimic și după ce s-a confirmat că patrupedul este Ruby, împreună cu părinții fetelor, au pus la cale reîntâlnirea.

Momentul i-a emoționat pe toți și după mai mult de un an de zile, Ruby s-a întors acasă la Carla, Ema și părinții lor.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.