echipa paulisanaDacă locuitorii comunei iubitori de sport cunosc cât de cât activitatea echipei locale de fotbal „Paulișana Păuliș“– dar și altor activități sportive – nu este lipsit de interes să facem și alte precizări ale momentului despre acest domeniu.
Acestea ne-au parvenit din partea lui Pavel Homoki, preşedintele biroului secţiei „fotbal“ a Clubului Sportiv „Paulișana Păuliș“. Despre activitatea juniorilor am aflat că „începând cu returul campionatului a fost instalat ca antrenor la echipa de juniori domnul Dănuţ Miţiţi care va activa și ca jucător la echipa de seniori“.
Cât privește activitatea seniorilor, aceasta are alte coordonate. „Echipa de seniori a început pregătirile de iarnă pe 22 ianurie iar conducerea împreună cu antrenorul Mihai Roşca şi-au propus terminarea campionatului în primele 10 echipe ale judeţului şi promovarea de juniori din pepiniera proprie; pe posturile deficitare o să fie aduşi jucători tineri, de perspectivă. Sperăm ca, împreună cu sprijinul sponsorilor de bună credinţă, rezultatele echipei să fie cât mai bune în acest retur de campionat de Divizia D şi să ne îndeplinim aces­te obiective îndrăzneţe“.
Pregătirea echipei continuă. „Am disputat un meci de pregătire în compania echipei din      Aluniș, scorul fiind 5-0 pentru Pău­lişana. Programul amicalelor continuă cu «bornele»: UTA juniori (12 februarie), Frontiera Curtici (15 februarie), Voința Mailat (22 februarie), Șoimii Lipova (1 martie), Gloria Arad (8 martie)“ ne preciza oficialul din Păuliș. În ceea ce privește lotul juniorilor sunt și aici unele planuri. „Ne uităm și la echipa de juniori și suntem în discuții cu câțiva jucători, sperăm să concretizăm în curând unele achiziții de jucători”, a mărturisit Mihai Roșca, antrenorul Păulișanei.

Recomandările redacției