Căutările lui Tamaș… fără sorți de izbândă – lucrurile se complică

0
624

Căutările cu efective mărite ale polițiștilor continuă pentru depistarea și încarcerarea lui Valentin Tamaș, condamnat la 8 ani de închisoare cu executare, pentru că l-a împușcat pe paznicul de vânătoare Sorin Jiva.

Pericol public

Situația este cu atât mai îngrijorătoare cu cât, potrivit unor informații, acesta este înarmat, întrucât la domiciliul său nu a fost găsită arma și muniția de care dispunea în aventurile sale vânătorești.  „Aproximativ 50 de polițiști, jandarmi și pădurari au luat parte și astăzi la căutările urmăritului național care se sustrage executării pedepsei cu închisoarea, pronunțată de magistrații Curții de Apel Timișoara săptămâna trecută”, spun reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Căutările se extind pe o zonă de aproximativ 400 de hectare, în zona Gurahonț, greu accesibilă datorită terenului împădurit și accidentat, și pe raza localităților Buceava-Șoimuș, Brazii, Secaș, Mădrigești, Iacobini, Gurahonț și Honțișor. Operațiunile vor fi reluate și în zilele ce urmează, fiind folosit și un deltaplan.

Victima sa, asupra căreia fugarul a tras mai multe focuri de armă, se află sub protecția autorităților din zonă de teama de a nu fi „căutat“ de infractorul înarmat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.