Căutat de autorități, prins la frontieră

0
296

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Nădlac II – Csanadpalota au depistat şi predat autorităţilor competente un bărbat căutat de autorităţile române, în vederea executării unei pedepse privative de libertate de un an, pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei.

Miercuri seară, în jurul orei 18.50, în Punctul de Trecere al Frontierei Nădlac II – Csanadpalota s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, cetăţeanul român F.I, în vârstă de 32 de ani, domiciliat în judeţul Bistriţa Năsăud.

În urma efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, având de executat un an de închisoare, pentru săvârșirea de infracţiuni la regimul circulaţiei. Bărbatul în cauză a fost predat unui echipaj operativ din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în continuare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.