BUCURESTEAN - CRIMAMoarte cu semne de întrebare în judeţul Arad. Un şofer de tir în vârstă de 44 de ani a fost găsit fără suflare în ca­bina unui TIR. Descoperirea a fost făcută ieri dimineaţa într-o parcare din locali­tatea Juliţa, situată pe Drumul Naţional 7 ce face legătura între Arad şi Deva.
Faptul că TIR-ul a stat nemişcat timp de o săptămână a stârnit suspiciunile oamenilor din zonă. Cu toţii sunt obişnuiţi cu şoferii care trec pe la ei, se odihnesc puţin iar mai apoi îşi văd mai departe de drum. Cu acesta însă nu s-a întâmplat deloc aşa. A venit dar nu a mai plecat iar şoferul nici nu a mai fost văzut în zonă. Din această cauză, ieri dimineaţă un om din zonă a mers să vadă ce se întâmplă. S-a uitat în interiorul cabinei iar aşa a observat că trupul inert al şofe­rului zăcea pe banchetă.
A alertat imediat poliţiştii şi pompierii la 112 deoarece TIR-ul era închis în interior. Pompierii au ajuns imediat la locul solicitării şi au forţat uşa tirului.
Oamenii legii au deschis o anchetă iar astfel au stabilit că şoferul, un cetăţean bulgar a fost dat dispărut în urmă cu o săptămână. Specialiştii spun că pe trupul său nu au fost văzute urme vi­zibile de violenţă dar trupul său a fost transportat la morga spitalului jude­ţean din Arad pentru necropsie.

Recomandările redacției