Căutat pentru infracțiunea de vătămare corporală gravă, prins la granița țării

0
446

După ce pe numele său a fost emis un mandat european de arestare, un bărbat a încercat să treacă granița țării fără să se mai gândească la ceea ce urmează, acesta fiind depistat rapid și predat polițiștilor. 

Astfel, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota au depistat şi predat autorităţilor competente un bărbat, căutat de autorităţile române, în vederea executării unei pedepse privative de libertate.

În data de 03.07.2019, în jurul orei 02:40, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, pe sensul de intrare în România, cetăţeanul român C.S, în vârstă de 39 de ani, domiciliat în judeţul Mehedinţi.
În urma efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile române, un mandat european de arestare, având de executat 1 an şi 9 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracţiunilor de vătămare corporală gravă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Bărbatul în cauză a fost predat unui echipaj operativ din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în continuare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.