Căutați în toată țara, prinși în timp ce încercau să treacă granița

0
470

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac – Nagylak au depistat şi predat autorităţilor competente doi bărbaţi, căutaţi de autorităţile din România, în vederea executării unei pedepse privative de libertate.


Este vorba despre două cazuri ce au avut loc la nici o zi distanță. Primul, joi, în data de 05 decembrie 2019, în jurul orei 20.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac – Nagylak. Aici s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, cetăţeanul român T.M., în vârstă de 23 de ani, domiciliat în municipiul Petroşani, judeţul Hunedoara.
La efectuarea verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au ajuns la concluzia că de fapt, pe numele persoanei era emis, de către autorităţile din România, un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.


Câteva ore mai târziu, imediat după miezul noapții, vineri, în data de 06 decembrie 2019, în jurul orei 01.00, la acelaşi punct de trecere a frontierei, s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, cetăţeanul român B.S., în vârstă de 43 de ani, domiciliat în judeţul Giurgiu.
La efectuarea verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că pe numele persoanei era emis, de către autorităţile din România, un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice, fiind condamnat la un an de închisoare.


Bărbaţii au fost predaţi unui echipaj operativ din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în continuare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.