Caz revoltător la Pâncota: Peste 50 de câini ,,latră” disperați după ajutor

3
1170

Este plin internetul și rețelele de socializare, de cazuri de agresiune și rele tratamente aplicate animalelor. Într-un număr trecut al ziarului nostru, am prezentat un astfel de caz petrecut la Arad. Cu toate că, de câteva luni s-a înfiintat serviciul de Poliția animalelor, aceste cazuri abundă prin orașul și județul nostru.

 Un caz revoltător se petrece chiar acum sub ochii noștrii, în localitatea Pâncota. O femeie din oraș, ar ține în condiții revoltătoare, aproximativ 50 de câini. Nu are resurse pentru a le oferii hrană și adăpost, iar bietele animale au ajuns să se manânce între ele. Patrupedele își duc zilele într-o mizerie de nedescris, fără apă și hrană.  ,,Este absolut îngrozitor, o femeie din Pâncota a adunat mai bine de 50 de căţei, de care nu se ocupă, au ajuns să se mănânce căţeii între ei”, ne anunță revoltată Ramona, o cititoare a ziarului nostru.

Iasmina Moț, o tânără din Arad, se  implică în salvarea acestor animale, însă nu este suficient. De aceea face apel la toți iubitorii de animale care pot ajuta în rezolvarea acestui caz. ,,Rog asociațiile să se mobilizeze. Eu am scos 23 de câini din Iadul ăsta. Am mai salvat odată 75 de animale, tot de la această femeie, în primăvară, acum se pare că din vară, a închiriat aici, locația …pe câmp, sperând că nu o mai găsesc. Avem termen astăzi la ora 12 să îi luăm pe restul 30, care au rămas în acest infern, însă nu mai am unde să îi pun. Oricine poate prelua, măcar  un suflet, vă implor să nu rămâneți indiferenți!!!”, spune disperată Iasmina.

Tânara face apel la toți arădenii care pot să vină în ajutor în acest caz de-a dreptul terifiant. Din pacate nu e și nu va fi singurul caz de acest gen, dacă nu se vor lua măsuri urgente.

3 COMENTARII

  1. Ieri după amiaza Iasmina Mot a luat cativa din ei,urmând azi sa mearga dupa ceilalți, dar seara Doamna Decuseara Gabriela a luat catei mari și ia mutat în alta locație lăsând pe cei bolnavi,ea are mai multe locati unde tine catei,a mai fost prinsa acu un 1 an și ceva făcând același lucru,dar a ieșit curata.Nu mi se pare normal

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.