Caz şocant: încercând să scape de controlul agenţilor de la Rutieră, a acroşat un poliţist cu maşina

0
344

politist

Fiul unui poliţist pensionar şi-a dezonorat tatăl, după ce a încercat să fugă cu maşina de doi agenţi care l-au oprit în trafic pentru a-i verifica actele. Inconştient, şoferul l-a şi acroşat pe unul dintre poliţişti, însă, în cele din urmă a fost oprit şi încătuşat.

Scenele incredibile, în zona centrală a Aradului, vineri spre sâmbătă noaptea, în jurul orei două, când poliţiştii au desfăşurat o acţiune de control de rutină, pe principalul bulevard al oraşului.

„Am văzut cum conducătorul autovehiculului cu număr de Arad, a încercat să plece de pe loc, fără să se supună indicaţiilor agentului de circulaţie încercând şi chiar reuşind să dea peste dânsul, acroşându-l uşor, la piciorul stâng, ulterior a fost încătuşat. Deci, practic a dat peste poliţist. A încercat să dea peste poliţist, a şi reuşit în mică măsură, i-a dat peste piciorul stâng”, a spus martorul Ciprian Ursuţa.

Conducătorul auto, care este fiul unui fost poliţist care a muncit o viaţă-ntreagă la IPJ Arad, a vrut să fugă de agenţi şi să se sustragă controlului pentru că nu avea actele maşinii la el.

„Nu sunt la mine documentele de la maşină, nu le am”.

În inconştienţa sa, individul era cât pe ce să treacă peste un agent, care, pentru a-l opri, a stat în faţa maşinii.

După incident, suspectul a fost condus la Parchet, pentru a fi audiat de un procuror. El este cercetat pentru ultraj.

Această faptă, comisă asupra unui poliţist aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu se sancţionează cu o pedeapsă cuprinsă între 6 luni şi 3 ani de închisoare.

Cristian Cotuna

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.