Caz terifiant: o tânără româncă a fost arsă de vie în Italia

0
1252

Corpul unei tinere femei românce, a cărui identitate autoritățile nu o dezvăluie, a fost găsit carbonizat la Modena, în Emilia-Romagna. Decesul a survenit în primele zile ale lunii septembrie iar trupul, ars complet, a fost descoperit sub forma unui schelet. Cercetările autorităților au dovedit că acesta aparține unei fete de origine română care practica, se pare, prostituția.

Trupul a fost găsit ars, așezat între trei anvelope de cauciuc, în zona San Donnino, aproape de lacurile Vivinatura, o zonă izolată și cunoscută ca fiind frecventată de prostituate, scrie rotalianul.com.

Detaliile pe care le fac publice autoritățile în legătură cu acest caz sunt puține, o anchetă este în curs de desfășurare și investigațiile sunt rezervate. Femeia româncă a fost ucisă, conform declarațiilor experților de la Medicina Legală, în ziua de 1 sau 2 septembrie. Deși locuia în regiunea Veneto, a fost găsită moartă la Modena, unde nu se știe dacă a ajuns când încă era în viață sau trupul ei a fost transportat după moarte și aruncat în zona din spatele cabinei de taxare de pe autostrada Modena Sud.

Gazzetta di Modena relatează că ar exista un suspect care a fost în ultimele zile supus interogatoriilor și cercetărilor din partea poliției științifice (RIS).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.