Cazul femeii care ar fi fost bătută de polițiști pentru nepurtarea măștii, rămâne încă sub semnul întrebării

0
556

Cazul femeii din Buteni care ar fi fost bătută de un polițist pentru că nu purta masca de protecție, rămâne încă sub semnul întrebării.


Totul a început ieri dimineața, unde o femeie de 50 de ani ar fi fost agresată de polițiști din cauză că nu purta masca de protecție. Aceasta ar fi fost luată la bătaie și lăsată după aceea în mijlocul drumului, iar polițiștii ar fi plecat de la locul faptei.


Victima a fost preluată de o ambulanță SMURD și transportată la Spitalul Județean Arad.


În această dimineață, în jurul orei 11, polițiștii orașului Sebiș au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că, pe raza localității Buteni, o femeie ar fi fost agresată de polițiști.
La fața locului a fost solicitat un echipaj SMURD, care a preluat o femeie de 50 de ani, aceasta fiind transportată la spitalul orășenesc Ineu în vederea acordării de îngrijiri medicale.
În continuare se vor efectua cercetări în vederea stabilirii stării de fapt, audierii persoanelor în cauză și luarea măsurilor legale care se impun. Până la această oră nu a fost depusă nicio plângere.”, au declarat reprezentanții IPJ Arad.


Unele surse spun cum că femeia ar fi fost într-o stare stabilă la sosirea ambulanței SMURD, nicidecum cu sânge și inconștientă. Totodată, aceasta ar fi refuzat internarea în spital și îngrijirile medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.