Cazuri de Covid în 20 de școli și o grădiniță din Arad

0
1029

La doar nouă zile de la începerea cursurilor semestrului al II-lea, în școlile arădene au fost depistați pozitiv Covid, mai mulți elevi și profesori. Pentru a afla care este situația cazurilor de îmbolnăviri cu virusul SARS Cov 2, am cerut răspunsuri la Inspectoratul Școlar Arad. Astfel aflăm, că în această perioadă, nouă cadre didactice au fost testate pozitiv cu virusul SARS Cov2. De asemenea 13 elevi au fost testați și ei pozitiv la virus.

Unitățile de învățământ care au avut cazuri pozitive, în rândul cadrelor didactice sunt:

Şcoala Gimnazială „MORA FERENC” din Zimandu Nou, Liceul Tehnologic „SAVA BRANCOVICI” din Ineu, Şcoala gimnazială „IOAN SLAVICI” din Șiria, Şcoala Gimnazială „GABRIEL BROLA” din Buteni, Şcoala Gimnazială Peregu Mare, Liceul Tehnologic din Vinga, Colegiul Național „VASILE GOLDIS” din Arad, Liceul Teoretic ” JOZEF GREGOR TAJOVSKY” din Nădlac.

Cazurile de Covid confirmate în rândul elevilor, au fost la Şcoala Gimnazială „CAIUS IACOB” Arad, Liceul Teologic Baptist „ALEXA POPOVICI” din Arad, Liceul Teoretic „ADAM MULLER GUTTENBRUNN” din Arad, Colegiul Național „VASILE GOLDIS” din Arad, Şcoala Gimnazială „ADAM MULLER GUTTENBRUN” din Zăbrani, Şcoala Gimnazială din Vladimirescu, Liceul Teoretic”JOZEF GREGOR TAJOVSKY” din Nădlac, Şcoala Postliceală Sanitară Arad, Colegiul Național „PREPARANDIA-DIMITRIE TICHINDEAL” din Arad, Colegiu Național „MOISE NICOARĂ” din Arad, Liceul Național de Informatică din Arad, Liceul Tehnologic Vinga, Grădinița PP NR 1 din Arad.

,,Informațiile pe care vi le punem la dispoziție sunt colectate din unitățile de învăţământ, corectitudinea informaţiilor fiind asumată de către conducerile unităților şcolare respective”, ne precizează Inspector Școlar General, prof. Marius Sorin GÖNDÖR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.