Cazuri de indisciplină la Zăbrani: urmează măsuri drastice

0
284

pintaChiar dacă nu are ca și obiectiv principal obținerea promovării din acest sezon, ci formarea unei echipe pentru următorii patru ani de zile, gruparea pregătită de Leo Pința resimte presiunea locului doi pe care îl ocupă.
Brutyo vrea bani mai mulți
Primele incidente în cadrul lotului au apărut după cantonamentul efectuat la Moneasa, atunci când Toda a plecat pur și simplu acasă, iar Brutyo solicita o mărire de salar. „El a uitat că acum un an de zile stătea pe banca de rezerve la Aqua Vest. A venit și, atenție, a impus conducerii mărirea salariului său, spunând că altfel nu se va mai prezenta la echipă. Bineînțeles că i-am refu­zat cererea, pentru că avem un plafon salarial și nu mergem pe prefe­rințe. În plus, nu am uitat nici ce s-a întâmplat la partida cu Pecica, din tur, atunci când el a fost exclus din lot datorită prestației foarte slabe. L-am reprimit, dar acum a avut un comportament neadecvat și este din nou exclus din lot”, ne-a declarat Leo Pința.
Deffert a refuzat să-l încălzească pe Șubaș
Antrenorul Victoriei a mizat la meciul de la Șofronea pe tânărul de doar 17 ani, Șubaș. Acest fapt l-a deranjat pe Deffert, celălalt portar din lot care a refuzat să facă încălzirea necesară înaintea partidei cu titularul. „Am sesizat conducerii și atitudinea lui Deffert, când nu l-a încălzit pe titularul postului. Vom pune la punct și acest aspect”, a mai menționat Pința.
Vereș l-a sfidat pe Pința
Pe durata partidei, antrenorul Zăbraniului a avut de „furcă” cu Dolga și Vereș, jucători care nu evo­lua precum își dorea acesta. Dolga a fost înlocuit la pauză, iar cu Vereș a avut „meciul” său în partea a doua. Leo Pința i-a reproșat acestuia unele faze din joc, moment în care jucătorul Zăbraniului s-a întors către un coleg și i-a spus: „Ce vrei să fac, nu vezi că ăsta mă ceartă în continuu?”. În acel moment Leo Pința s-a enervat și a chemat un jucător de la încăl­zire pentru a-l înlocui pe mijlocașul stânga. Sesizând asta, fostul utist a dorit să iasă direct de pe teren, fără să mai aștepte schimbarea! „E incredibilă atitudinea lui Vereș. Atâta timp cât conducerea din Zăbrani ne asigură toate condițiile pentru a ne face treaba, eu nu am glume în program cu jucătorii. E inadmisibil să aibă reacția pe care a avut-o! Îi voi face referat, iar din acel moment se va pune la dispoziția conducerii. Avem jucători care se cred deja fotbaliști înainte să fie și care trebuie să înțeleagă anumite aspecte”, a mai subliniat Pința.
Conducerea clubului prezentă la meci prin președintele Tiberiu Nicula a anunțat că luni va avea loc o șe­dință în care se va lua decizia renunțării la anumiți jucători datorită prestației din prima etapă, dar și a indisciplinei.
Aqua Vest Șofronea – Victoria Zăbrani 2 – 2
Au marcat: Miron – min. 60, Sânt – min. 65 / Hadăr – min. 15, Gâlcă – min. 86
Șofronea: Gabor – Sandu (Bura), Ignat, Roman, Gherasă (Olariu) – Sânt, Liga, Cotuna, Prică – Miron, Vlad.
Zăbrani:  Șubaș – Dolga (Bistrian), Bercu, Avram, Vereș (Doineanu) – Hadăr (Cernea), Toda, Gâlcă, Vasinc – Varga – Rediș.
Arbitri: A. Deac – A. Junger, C. Căsuț
Observatori AJF: G. Sfăt, C. Tiulea
De menționat că trupa gazdă, pregătită de Roli Balaj, a fost nevoită să folosească un jucător de câmp între buturi. „A fost portar la juniori o perioadă, dar nu știu dacă de meserie sau doar conjunctural. I-am spus să se gândească că suntem la antrenament, nu la meci oficial”, a explicat antrenorul Aqua Vestului titularizarea ca număr 1 a lui Gabor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.