Cu ocazia împlinirii a 180 de ani de la înfiinţarea Conservatorului de Mu­zică din Arad, precum şi a împlinirii a 65 de ani de la etatizarea Şcolii Populare de Arte din Arad, Centrul Cultural Judeţean Arad vă propune o serie de evenimente culturale de excepţie.  Evenimentele se vor desfăşura în cursul zilei de marţi, 15 octombrie, la sediul Consiliului Judeţean Arad şi la Centrul Cultural Judeţean Arad.
Astfel, între orele 10,00 şi 13,30 va avea loc în sala de conferinţe a CJA o sesiune de comunicări ştiinţifice, urmată timp de 20 de minute de un recital de muzică clasică. Între orele 14,00 şi 14,30 puteţi vizita, în aceeaşi sală, o expoziţie de pictură, grafică, design şi fotografie. O altă expoziţie, de data aceasta cu caracter documentar (documente, cărţi vechi şi ilustraţii), vă aşteaptă, de asemenea, în sala de ştiinţe, pe tot parcursul zilei.
La propriul sediu, CCJA va găzdui o expoziţie de fotografii cu titlul „Instantanee din activitatea Şcolii Populare de Arte” (pe holul parterului), iar între orele 17,00 şi 18,30  un spectacol muzical aniversar.
Giorgiana Stoica

Recomandările redacției