cuplu_patDacă anul trecut te-ai numărat printre femeile care au citit „Fifty Shades of Grey” (Cele 50 de vicii ale domnului Grey) şi ai fost la curent cu toate scandalurile sexuale ale vedetelor din întreaga lume, în noul an lucrurile nu mai stau la fel.

Fotografii sexy

Dacă de-a lungul timpului au tot apărut în presă – accidental sau nu – imagini cu diferite vedete în pielea goală, anul acesta se poartă… mai multă grijă. Chiar dacă eşti vedetă sau nu, nu-ţi mai face poze în pielea goală şi nu le mai păstra pe telefon, ca să le trimiţi iubitului. În schimb, îţi poate face pozele chiar el. Aşa, imaginile vor ieşi mai bine şi nu este nevoie să i le trimiţi pe telefon sau pe Internet, nu te mai pui în pericol să fii expusă în asemenea ipostaze.

Scandalurile sexuale

În prima pagină am menţionat fotografiile sexy, de care trebuie să ai mai multă grijă cui, cum şi când le trimiţi, tocmai pentru a evita scandalurile sexuale – care nu mai sunt la modă în 2013. Parcă am văzut destule anul trecut, chiar şi de la casele cele mai mari, dacă îţi mai aduci aminte de fotografiile cu Kate Middleton la plajă în pielea goală sau cele cu prinţul Harry în ipostaze intime.

Sursa: Unica.ro

Recomandările redacției