cuplu_imbratisare_hugA mângâia înseamnă a iubi complet. Învăţăm, printre primele limbaje, pe cel al atingerii. Copiii şi animalele ştiu acest lucru instinctiv. Rămâne să rafinăm mângâierea şi în cuplu, pentru a ne bucura total.
Mă iubeşte.. nu mă iubeşte.. mă iubeşte.. nu mă iubeşte – dacă în copilărie era vorba doar de o joacă, ca adult, instabilitatea aceasta este o adevărată problemă, mai ales dacă izvorăşte din teama de respingere. Atunci când eşti prea ataşată de iubitul tău, îţi este teamă că te va părăsi, te întrebi tot timpul dacă te iubeşte, unde este, ce face şi aşa mai departe. Este o stare nesănătoasă, dar poţi scăpa de această anxietate.
Pune-te pe tine pe primul loc

Ocupă-te mai mult de tine şi mai puţin de el – fă-ţi un hobby, vorbeşte mai des cu prietenele tale şi uită-te la filmele pe care ai vrut să le vezi, dar le-ai ratat până acum, învaţă lucruri noi. În loc să-l baţi la cap mereu cu mesaje sau cu telefoane pentru că vrei ca toată atenţia lui să fie asupra ta, mai bine acordă-ţi tu atenţie ţie făcând ceea ce te face pe tine să te simţi bine. Răsfaţă-te măcar o dată pe săptămână cu un masaj relaxant sau o baie fierbinte, o vizită la salon – nu te neglija de dragul iubitului tău!

Nu lăsa trecutul să-ţi afecteze viitorul

Adu-ţi aminte că toate relaţiile sunt diferite şi doar pentru că ai suferit în trecut, din pricina altui bărbat, asta nu înseamnă că şi actualul iubit te va răni în acelaşi fel. Nu este sănătos să te agăţi prea mult de el şi îl faci centrul universului tău, doar ca relaţia să meargă.

Sursa:  Unica.ro

Recomandările redacției