cuplu-natura-copaciOamenii din societatea în care trăim au numeroase prejudecăţi, iar imaginea pe care o afişezi este foarte importantă, este reprezentativă şi poţi fi judecată aspru dacă nu te „conformezi” cu ideea generală de normalitate.
În acest caz, normalitatea ar putea însemna ca femeile să nu fie mai înalte decât partenerii lor, pentru că „nu dă bine”. Dar dacă tu te-ai îndrăgostit de un bărbat ceva mai scund, cum poţi avea o relaţie cu el?

Cât de importantă este înălţimea pentru tine?

Dacă nu eşti genul de femeie care să aplece urechea la vorbele celor din jur şi nu îţi pasă că el este mai mic pe lângă tine, atunci relaţia voastră nu ar trebui să aibă probleme. Totuşi, evită pe cât posibil glumele pe seama lui – că este mic – şi chiar cele pe seama ta – că eşti mare pe lângă el. Cel mai bine este să nu menţionezi subiectul, mai ales dacă nu este un impediment pentru tine.

Fără tocuri şi platforme

Ar trebui să fie de la sine înţeles – dacă tot eşti mai înaltă decât el ce rost ar mai avea să porţi şi pantofi cu toc? Totuşi, asta nu înseamnă că nu vei mai avea ocazia să porţi niciodată pantofi înalţi, dar îi poţi lăsa pentru birou sau pentru când ieşi în oraş cu prietenele tale.

Nu eşti mai puţin feminină

Chiar dacă eşti înaltă, asta nu înseamnă că eşti mai puţin feminină decât restul femeilor. Poate mignonele sunt mai drăguţe, pentru că par mai fragile, însă asta nu îţi strică ţie imaginea cu nimic. Până la urmă este vorba de cum te simţi în pielea ta, iar asta se vede şi la exterior. Atunci când te simţi bine, îţi place să arăţi cât mai bine, iar iubitul tău va aprecia acest lucru oricum.

 

Sursa:  Unica.ro 

Recomandările redacției