Multe dintre starurile din showbiz-ul internaţional se pot lăuda cu familii nume­roase, potrivit cotidianului spaniol „El Pais”. Printre vedetele cu cei mai mulţi copii se numără Eddie Murphy, Alec Baldwin, dar și Mel Gibson și Clint Eastwood, scrie libertatea.ro.
Eddie Murphy – actorul (58 de ani), are zece copii, făcuți cu mai multe femei. Mezi­nul familiei nu a împlinit încă un an.
Mel Gibson – Are nouă copii din relații diferite. Cel mai mic dintre aceștia, Lars Ge­rard, are doar doi ani și este fruct al relației pe care actorul o are cu Rosalind Ross, în vârstă de 28 de ani.
Angelina Jolie – Actrița are șase copii. Primul este Maddox, înfiat din Cambodgia, care acum are 18 ani. În 2005, vedeta a adoptat-o pe Zahara, din Etiopia. În anul 2006, Angelina a avut primul ei copil biologic cu Brad Pitt – pe Shiloh. În anul 2007 l-a adoptat pe Pax, iar în iulie 2008 i-a născut pe gemenii Knox și Vivienne.
Julio Iglesias – Cântărețul spaniol are trei copii cu Isabel Pereysler: Chabeli, Enri­que și Julio. Ulterior, artistul i-a avut pe Tamara Falco și Ana Boyer, din alte două căsnicii. În prezent, Julio Iglesias este căsătorit cu Miranda Rijnsburger, împreună cu care are cinci copii.
Sylvester Stallone – Actorul (73 ani), a avut doi copii din mariajul cu actrița Sasha Czack. Sage, care a încetat din viață în 2012, la 36 de ani, și Seargeoh, care are 40 de ani. Din mariajul cu modelul Jennifer Flavin, sta­rul are trei fete: Sophia Rose, de 23 de ani, Sistine, 21 de ani, și Scarlet Rose (17 ani).
Alec Baldwin – Actorul în vârstă de 61 de ani, și soția sa, Hilaria, de 35 de ani, așteaptă cel de-al cincilea copil. Cei doi mai au împreună patru copii. Din relația cu actrița Kim Basinger, Alec Baldwin mai are o fiică, Ireland, în vârstă de 24 de ani.
Mike Tyson – Fostul mare campion la box a fost căsătorit de trei ori și a avut numeroase relații, fiind tatăl a șapte copii. În mai 2009, acesta a pierdut-o pe fiica sa, Exodus, care avea doar patru ani.
Heidi Klum – Celebrul model are trei copii cu fostul său soț, cântărețul Seal. De Mai are o fiică, Helene, de 15 ani.
Clint Eastwood – Faimosul actor și regizor este tatăl a opt copii, din șase relații di­ferite.

Recomandările redacției