Ce fete talentate au eroii „Generației de Aur” ai fotbalului românesc!

0
120

Au strălucit pe terenul de fotbal în frunte cu „Tata Puiu” şi au fost intitulaţi „Generaţia de Aur”. Acum, copiii lor calcă pe urmele celebrităţii, dar în cu totul alte domenii: televiziune, actorie, modelling. Fiica lui Anghel Iordănescu, Maria (25 de ani), prezintă ştirile sportive la Matinalul de la Prima TV. „Cu tatăl meu am o relaţie deschisă şi strânsă… Dumnezeu, prin Sfântul Botez, ne oferă un înger păzitor fie căruia. El mi l-a dat mie pe tata, drept «garanţie». Aşadar, am doi îngeri pă zitori care mă păzesc: unul spiritual şi unul pământesc. Tata este totul pentru mine, nu pot descrie în cuvinte.”, a declarat Maria Iordănescu reporterilor de la Click.

Fiica lui Marius Lăcătuş, Dominique Lăcătuş joacă în serialul „Adela”. Absolventă a Facultăţii de Arte Dramatice de la Madrid, Dominique a jucat-o pe Tania în acest serial.

Natalia Mateuţ de la Antena Stars e fata cea mare a lui Dorin Mateuţ şi a optat pentru o carieră în TV, având emisiuni pe toată durata săptămânii. A cochetat şi cu moda, ca fotomodel şi a debutat mai întâi ca reporter, însă a avut ambiţia de a trece la alt nivel, aşa că acum e prezentatoare. Natalia a absolvit şi actoria, bifând mai multe apariţii în filme şi seriale tv.

Kira Hagi, fiica lui Gică Hagi e şi ea actrită. După ce şi-a făcut debutul în 2014, în „Bucureşti, te iubesc”, a plecat în Ame rica, la studii. A jucat în filme ca „Plaine Jane and the Dating Game” sau „Între chin şi amin”.

Denisa Balint, fiica lui Gabi Balint, e model şi a apărut în câteva videoclipuri. Unul dintre acestea este la piesa „Cinci”, interpretată de Lora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.