Ce împodobiți de Crăciun, brad natural sau brad artificial?

0
626

Părerile arădenilor se împart în două, cei care cumpără brad natural an de an și cei care cumpără brad artificial. Mulți susțin că este mult mai eficient, dar și mai economic să folosești brad artificial. În schimb unii preferă să folosească brad natural deoarece așa s-au obișnuit. Cei care cumpără brad natural consideră că nu este greșit deoarece brazii pentru Crăciun sunt crescuți în locuri speciale.

Prefer bradul artificial, este mult mai rentabil. Nu trebuie cumpărat an de an și nici nu se uscă. Am cumpărat anul trecut un brad de 1.60 metri. Mi-a plăcut foarte mult deoarece am putut alege eu culoarea. Am luat un brad alb, duce cu gândul la zăpadă. Băieții mei s-au bucurat foarte mult când l-au văzut, sunt sigur că și anul acest o să fie încântați. Urmează să îl împodobească zilele acestea împreună cu mama lor“, a declarat Titus, în vârstă de 28 ani.

La noi în familie numai brad natural folosim. Cred că arată mult mai frumos și aduce cu gândul la ceva autentic. În ziua de azi toate lucrurile sunt făcute din plastic, de la jucării până la ustensile de gătit și alte obiecte. Nu este un lucru rău să cumperi brad natural. Multă lume zice că distrugi natura, dar brazii pentru crăciun sunt crescuți în pepiniere. Nu văd neapărat un avantaj în a cumpăra brad artificial. Ocupă spațiu de depozitare peste an și nici nu are un aspect așa frumos“, a relatat Florica, în vârstă de 61 ani.

Eu zic că e mai bine să folosești brad artificial. La mine în casă folosesc brad artificial. L-am cumpărat acum mult timp și de atunci tot îl folosesc. Chiar dacă brazii artificiali sunt uneori mai scumpi, aceștia te țin foarte mult timp. Eu și soția mea avem două fete, ele nu locuiesc cu noi. Totuși de Crăciun și alte sărbători ele ne vizitează, le face mare plăcere să vadă bradul sub care primeau cadouri când erau ele mai mici“, a povestit Remus, în vârstă de 53 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.