seth_rogen_lauren_millerS-au căsătorit în urmă cu 18 luni, dar prima lor întâlnire nu a fost chiar romantică.

Şi asta pentru că Seth Rogen a făcut accident de maşină. Asta se întâmpla acum şapte ani. Starul din „Knocked Up” sau „The Green Hornet” a întâlnit-o pe Lauren Miller, pe platourile showului „Da Ali G”. Cu toate acestea, chimia a existat chiar din prima clipă.

„Chiar şi prima noastră întâlnire a fost intensă. Am jucat mini golf şi am avut un accident pe autostradă, de unde am fugit. Când m-am dat jos din maşină, l-am îmbrăţişat. Trebuia să mă ţin ceva”, a declarat actriţa.

Lauren crede că unul din motivele pentru care relaţia lor este atât de puternică este faptul că cei doi au fost împreună înainte ca Rogen să devină celebru la Hollywood.

Dar dacă prima întâlnire a fost un dezastru, nici cererea nu s-a lăsat mai prejos. Actorul şi-a amintit că partenera lui de viaţă era îmbrăcată pe jumătate, atunci când i-a adresat marea întrebare.

„Era la baie şi se schimba şi era doar în chiloţi, iar sânii ei erau liberi. Deja începusem şi eram ca şi cum: «Dumnezeule, are sânii afară! Asta nu făcea parte din plan!». Nu vedeam cererea aşa şi sunt sigur că nici ea. Nicio fetiţă nu spune: «Voi fi la baie, cu sânii afară”, a declarat actorul, care şi-a dat seama de „gafă” abia când era să-i pună inelul pe unul dintre sâni.

 

SURSA: http://vdt.antena3.ro

Recomandările redacției