pianLupul îşi schimbă părul, dar năravul ba. Oricât de mult am încerca să ne schimbăm, odată ce ne-am format prea bine unele obiceiuri, cu greu ne facem altele. O femeie înţeleaptă ştie că nu-şi poate schimba bărbatul, dar la fel de bine ar trebui să ştie că nici ea nu poate deveni alta cu una, cu două. Iată ce nu poţi schimba la tine:

Trebuie să te aranjezi mereu

Nici în cele mai urâte coşmaruri nu apari nearanjată. Nu poţi să ieşi nici până la magazinul din colţ dacă nu îţi aranjezi cumva părul sau dacă nu pui măcar un pic de mascara pe gene ori gloss pe buze. Nu ştii niciodată cu cine urmează să te întâlneşti şi vrei să arăţi cât mai bine chiar şi când arăţi rău. Chiar dacă pierzi câteva minute în faţa oglinzii ca să faci asta, n-ai vrea să schimbi acest lucru la tine.

Ai nevoie de un dulap mai mare

Orice femeie îşi doreşte – şi atunci când poate, îşi cumpără – cât mai multe haine, cât mai mulţi pantofi, bijuterii cât cuprinde sau multe, multe farduri. Femeile, în general, sunt fiinţe care adună multe obiecte de acelaşi fel, chiar dacă nu au nevoie de ele sau există posibilitatea să nu le folosească niciodată. Chiar şi aşa, nu poţi ştii când vei purta o anume bluză sau când trebuie să porţi pe pleoape o anumită nuanţă. Trebuie să fie în dulap!

Nu înseamnă nu

Atunci când ai luat o hotărâre, păi aşa rămâne. Cu greu mai reuşeşte iubitul tău să te întoarcă din drum, iar insistenţele sale să faci contrariul mai rău te enervează, dar nu ajută să te răzgândeşti. Nici măcar când vine vorba de sex, o poziţie, o experienţă prin care el îşi doreşte neapărat să treacă. Dacă nu vrei să încerci, atunci nu îi mai rămâne decât să-şi pună pofta în cui.

Sursa:  Unica.ro

Recomandările redacției