După ce artistul Benone Sinulescu s-a stins, lumea muzicală a rămas mai săracă. Cea care simte însă cel mai mult lipsa lui,,Nea Beni” rămâne  soția Elena.  „Nu mai sunt om. Am făcut 40 de ani de la căsătorie, el a murit a doua zi după aniversare la ora 14:00. A murit acasă, nu a avut covid, a avut pneumonie, i-am cumpărat concentrator de oxigen. Veneau medicii periodic, acasă și avea două femei care s-au ocupat de el și l-au îngrijit așa cum trebuie. Fără el viața nu mai e la fel. Ne-am făcut cavoul la Arad, la cimitir, abia l-am convins să îl facem. M-am gândit că suntem bătrâni”, a declarat Elena Sinulescu, pentru Click.ro.

Reamintim că Benone Sinulescu s-a stins din viata pe 18 noiembrie 2021 din cauza unei pneumonii. Artistul suferea de mai multe probleme medicale în ultima vreme.

În ultimii ani, artistul a preferat să se retragă la țară în  comuna Bârzava din Arad. Elena, sotia artistului, a marturisit ce pensie avea soțul ei lunar.

„Benone avea o pensie de 2.700 de lei, la care se adăuga o indemnizație de merit, mult mai mare ca pensie, în valoare de 6.000 de lei. Indemnizație de merit au avut mulți alți artiști din țară, nu doar el. Cu acești bani a trăit în ultimii ani”, a declarat Elena pentru news cafe.

Recomandările redacției