Ce se mai fură prin Arad. Furturi pe bandă rulantă la Boul Roșu și nu numai

0
2344

Pentru că starea de urgență a trecut, o perioadă caracterizată de o scădere considerabilă a infracționalității stradale și nu numai, hoții au revenit la vechile obiceiuri și și-au reluat și ei „meseria”, care și ea se… fură. Spre exemplu, un tânăr a ajuns în arestul IPJ Arad pentru că a furat un telefon din curtea unui imobil situat în zona Boul Roșu. Polițiștii Biroului de Investigații Criminale cercetează un arădean de 28 de ani, care, în noaptea de luni spre marți, prin forțarea ușii de acces, ar fi pătruns în curtea unui imobil de pe strada Cuza Vodă din municipiu, și dintr-un autoturism parcat în curte ar fi sustras un telefon mobil. Bărbatul ar fi comercializat bunul sustras și ar fi cheltuit o parte din suma obținută. Telefonul mobil, în valoare de aproximativ 1.900 de lei, a fost recuperat și returnat proprietarului.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă. Polițiștii continuă documentarea activității infracționale a celui în cauză, acesta fiind bănuit de mai multe furturi de pe raza municipiului.

Unui adolescent i-a trebuit neapărat o motocoasă. Polițiștii orașului Curtici au identificat un tânăr de 16 ani, din Curtici, care, în noaptea de luni spre marți, ar fi pătruns în curtea unui imobil de pe raza localității, de unde ar fi sustras un aparat de tuns iarba, în valoare de aproximativ 350 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat și returnat proprietarului, tânărul fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Polițiștii continuă documentarea activității infracționale a celui în cauză”, spun reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Și polițiștii Secției 1 Vlaicu cercetează o femeie și un bărbat pentru furturi din magazine. O tânără de 20 de ani, din județul Timiș, a fost prinsă în flagrant în timp ce sustrăgea articole de bricolaj dintr-un magazin de profil de pe Calea Aurel Vlaicu, și un arădean de 45 de ani a fost depistat în flagrant delict în timp ce sustrăgea bunuri alimentare și nealimentare dintr-un supermarket de pe Calea Aurel Vlaicu. Prejudiciul total, în valoare de 460 de lei, a fost returnat societăților comerciale, pe numele celor în cauză fiind întocmite dosare penale pentru furt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.