Helen_FlanaganAflată în reşedinţa sa de milioane de lire sterline doar împreună cu o prietenă, o actriţă a avut parte de o vizită neplăcută.

Helen Flanagan, vedeta serialului britanic Coronation Street, a fost atacată în seara zilei de luni, 17 iunie, de 3 agresori înarmaţi cu şurubelniţe şi alte arme albe.

Cu puţin timp înainte de sosirea hoţilor, femeia postase pe Twitter un anunţ în care declara că se află singură acasă, prietenul ei fotbalist Scott Sinclair fiind în deplasare. Poliţia crede că acest anunţ a declanşat atacul.

Helen şi prietena care o însoţea au fost închise într-o cameră în timp ce hoţii au căutat bunuri de valoare. Cele două femei au reuşit să solicite prin telefon ajutorul poliţiei care a sosit în jurul orei 12 noaptea şi le-a eliberat. Până la sosirea poliţiştilor, tâlharii au reuşit să fugă cu bijuterii valoroase.

Actriţa de 22 de ani a declarat că nu se mai simte în siguranţă în propria locuinţă şi că momentan s-a mutat la nişte prieteni, până va decide ce va face în continuare.

 

SURSA: http://vdt.antena3.ro

Recomandările redacției