Ce spune despre tine poziţia în care dormi

0
290

D ormi ca un prunc sau te întinzi în tot patul? Aminteşte-ţi care este poziţia în care dormi cel mai des. Asta poate spune multe des­pre personalitatea ta!
Poziţia fetală sau a bebeluşului
Poziţia fetală este cea mai comună po­ziţie dintre toate. Dormitul în poziţia bebeluşului este recomandat de specialiştii în somnologie deoarece provoacă cele mai puţine întreruperi de somn. Persoanele care obişnuiesc să doarmă aşa, sunt de fapt oameni sensibili şi uneori timizi, care caută siguranţă şi intimitate în relaţiile pe care şi le creează, de obicei, cu paşi mici.
Dormitul pe o parte cu un picior ridicat şi cu braţele strânse
Este a doua cea mai comună poziţie de dormit. Persoanele care dorm frecvent în această poziţie sunt persoane sociale şi nu ezită să converseze cu diferiţi oameni. Sunt câteodată naivi, ceea ce îi poate face să pară uşor creduli pentru cei din exterior. În plus, nu se aruncă cu capul înainte deoa­rece sunt firi calculate, dar şi calme.
Dormitul pe o parte, dar cu braţele întinse sau răsfirate
Studiile au arătat că persoanele care aleg această poziţie au, de obicei, o fire des­chisă şi generoasă. Cu toate acestea, pot fi suspicioase atunci când cunosc persoane noi. De multe ori, acţionează cu prudenţă şi nu se lasă duse de nas. Câteodată, poate să le fie puţin dificil să ia o decizie şi atunci când se bucură, nu o fac într-un mod foarte entuziast.
Dormitul pe spate cu braţele pe lângă corp
Cei care dorm în poziţia soldatului sunt oameni puternici, tăcuţi şi concentraţi, că­rora nu le place agitaţia. Iubesc organizarea şi planificarea şi le iau în serios. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că pot avea aş­tep­tări mari de la ei şi de la cei din jurul lor. E o poziţie de somn care poate duce la sforăit.
Dormitul pe spate cu braţele şi picioarele întinse
Poziţia arată mai degrabă ca o stea de mare care îşi întinde braţele spre ceilalţi. Oamenii care dorm aşa pot avea un stil de viaţă neconvenţional, dar sunt prieteni foar­te loiali şi fac din relaţii o mare prioritate. Le place să ofere sprijin. Preferă să nu fie în centrul atenţiei şi au o viziune optimistă asupra vieţii.
Dormitul pe burtă
Persoanele care dorm pe burtă au o ati­tudine deschisă şi sunt foarte joviale. Pot părea din exterior firi libere sau independente, dar în sinea lor se pot simţi anxioa­se. De obicei, fac tot posibilul de a dobândi ceea ce-şi doresc, aşadar le place să-şi asume riscuri. Fac cu pasiune orice activitate şi pot fi sensibile la critici. Este o pozi­ţie care face somnul incomod de cele mai multe ori şi creşte şansele de a suferi de dureri de gât sau de spate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.