secret couple_flowersCe secrete ascunde, ce alte prietene are şi care sunt tabieturile sale? Înainte să faceţi pasul cel mare împreună, trebuie să vă cunoaşteţi destul de bine. Te simţi pregătită?

Cine sunt celelalte femei din viaţa lui?

Nu trebuie să te faci un mic detectiv şi să afli singură cu ce alte femei mai păstrează legătura, ci îl poţi întreba pe el şi îţi poţi da seama uşor dacă are ceva de ascuns sau nu. Oricum, dacă vreţi să clădiţi o relaţie onestă, trebuie să cunoşti mai multe detalii despre viaţa lui şi el despre a ta.

Cum se poartă cu celelalte femei?

O relaţie apropiată cu mama şi surorile sale spune multe despre un bărbat. Şi nu e vorba numai de familie, aşa cum se poartă cu alte femei se va purta şi cu tine, chiar dacă la început nu o arată.

Cum reacţionează la adevărurile neplăcute?

O căsnicie nu poate funcţiona fără sinceritate şi comunicare. Inevitabil, după ce spuneţi „da” în faţa altarului vor apărea şi probleme în căsnicie – poate nu în primii ani, însă cu siguranţă vor exista momente grele în vieţile voastre. Ar trebui să afli cum reacţionează atunci când îi spui un adevăr dureros – dacă nu are un răspuns tocmai bun, poate ar trebui să reconsideri căsătoria.

Are datorii?

Problemele financiare sunt printre principalele motive de divorţ în întreaga lume. Banii sunt un subiect delicat, dar important de discutat în orice relaţie. Ar trebui să ştii care sunt obiceiurile sale – este cheltuitor sau strângător? Cunoaşte valoarea banului muncit? Cât de mult semănaţi din acest punct de vedere? Mulţi experţi în relaţiile de cuplu spun că dacă nu sunteţi pe aceeaşi lungime de undă în acest caz, aveţi şanse mari să ajungeţi la divorţ.

Sursa:  Unica.ro 

Recomandările redacției