ghioroc_summer_festComuna Ghioroc va găzdui, în perioada 6 iulie-25 august, cea de a treia ediţie a Ghioroc Summer Fest, manifestare organizată de Liga Studenţilor din Universitatea Aurel Vlaicu şi Uniunea Studenţilor România sub genericul „Mutăm litoralul mai aproape de tine”.

„Din 6 iulie (n.r. astăzi) vă aşteptăm pe plaja Lacului Ghioroc la opt weekenduri de distracţie, muzică şi voie bună, pe acordurile imnului oficial GSF, semnat de Sasha Lopez. Deschiderea oficială va avea loc la ora 15. Pregatiţi-vă de multe surprize şi evenimente, concursuri şi premii, oferite de partenerii noştri. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Primăria Ghioroc. Ne adresăm în principal unui public cu vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani, dar bineînţeles nu excludem nici alte categorii de vârstă”, susţine Cosmin Băhnean, preşedintele Ligii Studenţilor din cadrul Universităţii Aurel Vlaicu Arad. Acesta a ţinut să precizeze că la ediţia precedentă a Ghiroc Summer Fest au participat nu mai puţin de 10.000 de persoane.

summer_fest
Pentru mai multe informaţii şi detalii suplimentare se poate accesa pagina de Facebook a Ghioroc Summer Fest: https://www.facebook.com/GhiorocSummerFestOfficial

Recomandările redacției