Cea de-a XI-a ediție a „Zilelor orașului Curtici“ va începe joi

0
603

casa cult CurticiCurticenii de… pretutindeni sunt așteptați să participe – de joi până duminică – la cea de-a a XI-a ediție a „Zilelor orașului Curtici“. Dacă ziua de joi va fi dedicată fotbalului, de vineri încolo programul se va diversifica și nuanța, după cum se poate vedea și de pe bogatul afiș al sărbătorii.
Astfel, vineri se va organiza Ziua pescarului – iar pentru copii plimbări cu titicarul; seara, de la 20, se va ține Balul Bobocilor.
Sâmbătă se va da atenție (și) handbalului – prin organizarea unui campionat iar la ora amiezii va avea loc un regal de literatură și anume o lansare de carte.
Vor fi în atenția tuturor autori curti­ceni și arădeni cunoscuți: Gheorghe Mocuța, Andrei Mocuța și alții, printre care și colegul nostru Petre Don.
De la ora șapte seara va avea loc un spectacol umoristic la Casa de Cultură și mai apoi va urma… balul.
Ziua de duminică va începe cu Festivalul cătlanelor, simultan cu finalele campionatului de minifotbal. De la ora 15 va avea loc un deosebit spectacol folcloric cu ansambluri folclorice cunoscute precum și cu interpreți iubiți de spectatori dar și cu secvențe de muzică tânără.
În jurul orei 23, un tradițional și mult așteptat foc de artificii va încheia apoteotic deosebitul program pregătit de Primăria, Consiliul Local și Casa de Cultură Curtici pentru toți curticenii și invitații lor.
(F.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.