Cea mai importantă expoziţie medicală din România se desfăşoară la Arad

0
201

medicaPentru al XX-lea an consecutiv, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad organizează, în perioada 7-9 noiembrie, la Expo, cea mai importantă expoziţie medicală din România – AR-Medica.
AR-Medica a devenit cea mai mare manifestare expoziţională din domeniul medical, cadrul adecvat unde latura comercială se îmbină cu cea ştiinţifică prin intermediul manifestărilor conexe organizate în timpul expoziţiei: simpozioane, congrese şi conferinţe, demonstraţii practice creditate cu ore EMC şi EPC.
„Ne bucurăm de o prezenţă semnificativă a reprezentanților din branșa medicală în cadrul târgului. Comparativ cu anul anterior, numărul expozanţilor a crescut cu peste 20%. Ediţia din 2013 a expoziţiei internaţionale de medicină de la Expo Arad va aduce pentru publicul larg şi un salon beauty, în premieră pentru AR-Medica. Am dat plus de valoare evenimentului pentru că dorim să venim în întâmpinarea vizitatorilor cu cele mai noi informaţii în domeniu. Prin acest eveniment, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad îşi va consolida rolul şi vocea pe care o are în peisajul internaţional în ceea ce priveşte or­ga­nizarea evenimentelor de mare am­- ploare din Europa”, a declarat Gheor­ghe Seculici, preşedintele Camerei de Comerţ Arad.
Cele mai importante companii cu specific medical se vor reuni în cadrul Târgului Internaţional de echipamente şi aparatură medicală, instrumentar şi material medical, produse farmaceutice, medicină naturistă şi alternativă, ortopedie, optică, aparatură laborator, servicii medicale, clinici private, maternităţi, laboratoare clinice, estetică medicală, it & c medical, publicaţii şi cărţi de specialitate, precum şi servicii conexe.
Târgul se deschide joi, începând cu ora 10.00
Pe parcursul celor trei zile de desfăşurare, vizitatorii vor putea lua parte la prezentări şi demonstraţii ale tehnologiilor şi inovaţiilor care poartă semnătura firmelor participante, consultaţii gratuite şi evenimente precum: conferinţe, seminarii, worksho­puri şi mese rotunde.
„Sub titlul Clasic şi modern în medicină, peste 100 de expozanţi care reprezintă cele mai importante societăţi din domeniul medical şi-au anunţat prezenţa în cadrul ediţiei din 2013 a Târgului AR-Medica. Mulţumim Colegiului Medicilor Dentişti Arad, Colegiului Medicilor Arad, Colegiul Farmaciştilor Arad, Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali Arad, Ordinului Tehnicienilor Dentari din România, precum şi tuturor celor care ne-au sprijinit pentru ca acest eveniment să prindă viaţă, pentru al XX-lea an consecutiv”, a declarat Simona Văcaru, managerul evenimentului.
Organizatorii preconizează că la ediţia din acest an vor fi peste 5.000 de vizitatori din ţară şi străinătate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.