Cea mai mare plajă din Ardeal continuă cu a X-a ediție de sezon estival

0
471

de VOICU SIDA 

Vedem cu toții rezultatele pe viu, mai ales ale unor primari gospodari așa cum este domnul Corneliu Popi Morodan, edilul șef al comunei Ghioroc. Un primar care a câștigat alegerile cu 95% din voturi și se află la al treilea mandat. A obținut acest scor zdrobitor datorită rezultatelor și a problemelor pe care le-a rezolvat pentru cetățenii celor trei localități care formează comuna Ghioroc: Ghioroc, Cuvin și Miniș. Experiența sa, ideile, inițiativele, însă și șarmul și ajutorul pe care îl acordă tuturor și în special atenția pe care o acordă tinerilor, a făcut ca edilul Corneliu Popi Morodan să fie unul dintre cei mai puternici la alegerile din județul nostru, un scor care a lăsat invidios pe orice primar din România.

În programul domniei sale s-a aflat și această plajă amenajată pe malul lacului, care atrage turiști din tot Ardealul și chiar și din țara vecină Ungaria.

Iată ce ne spune domnul primar: „Când timpul pentru plajă este prielnic se ajunge chiar și aproape la 10.000 de vizitatori pe plaja de la Ghioroc. Acum, fiind o vreme mai posomorâtă avem între 5.000 și 7.000. Vreau să vă spun că aici pe plajă, ca investiții am fost ajutat de Consiliul Județean, de domnul președinte Iustin Cionca. Eu mă bucur că văd atâta lume aici pe plajă, în special tineri“.

Am ținut neapărat să mai vorbim și cu niște cetățeni, localnici referitor la alesul lor.

Nimeni nu are primar ca noi“

Parcă s-au vorbit cei dintr-un grup de tineri, pentru că erau din toate localitățile aprținătoare comunei: Ghioroc, Miniș și Cuvin. I-am întrebat cum văd ei activitatea primarului față de ei. „Uitați-vă dumneavoastră, unde mai vedeți atâta lume adunată la o activitate, așa cum este cea de la Ghioroc! Și așa este duminică de duminică, până la sfârșitul sezonului estival. Vă spunem că un asemenea primar nu îl găsiți decât la Ghioroc. Cu cadastrarea suntem primii din județ. Noi suntem mândri cu dumnealui. Ce să vă mai spunem, când mergem după ceva la primărie, o hârtie, o aprobare, orice, în cinci minute ești rezolvat“.

Staful PNL, la Ghioroc

Tineretul liberal din Arad a fost prezent la deschiderea sezonului estival de la Ghioroc.

Peste 300 de tineri liberali din judeţul Arad au fost prezenţi duminică la Ghioroc pentru a participa la deschiderea sezonului estival alături de primarul Corneliu Popi-Morodan. De asemenea, în cadrul şedinţei Comitetului de Coordonare Judeţean al TNL Arad, organizaţia şi-a setat obiectivele pentru perioada care urmează.

La întâlnirea tinerilor liberali au participat şi cei din conducerea PNL Arad: europarlamentarul Gheorghe Falcă, Iustin Cionca preşedintele CJA, deputatul Sergiu Bîlcea, deputatul Glad Varga, vicepreşedintele CJA Răzvan Cadar, primvicepreşedintele organizaţiei municipale a PNL Arad Geanina Pistru, subprefectul Doru Sinaci, Cristian Feieş primarul oraşului Sebiş, Ion Micurescu primarul comunei Bata şi Iosif Bimbo primarul comunei Livada.

Voicu Sida

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.